Van Andel Advocatenkantoor uit Utrecht biedt juridische bijstand op tal van rechtsgebieden

Op zoek naar een advocaat in Utrecht? Of het nu gaat om arbeidsrecht, bestuursrecht, erfrecht, faillissement of een echtscheiding, uw zaak is in goede handen bij advocatenkantoor Van Andel.

Mr. J. van Andel is een advocaat die beschikt over brede juridische kennis en ervaring die hij de afgelopen 25 jaar opdeed. Hij behandelt vooral juridische kwesties van particulieren en ondernemers uit het MKB. Met vestigingen in Utrecht en Driebergen kan een groot aantal cliënten rekenen op juridische bijstand op tal van verschillende rechtsgebieden. Een persoonlijke benadering, aandacht voor uw verhaal, en een doordachte insteek over hoe uw zaak het beste kan worden aangepakt, zijn factoren die hebben geleid tot een groot aantal tevreden cliënten.

Echtscheidingsadvocaat

Een op de drie huwelijken strandt voortijdig. Advocatenkantoor Van Andel krijgt regelmatig te maken met echtscheidingen. Nu is het ontbinden van een huwelijk tegenwoordig vrij snel geregeld. Maar een echscheidingsadvocaat richt zich vooral op alle zaken die eromheen spelen. Wat gebeurt er met de kinderen? Daarvoor is een goede omgangsregeling in de meeste gevallen gewenst. Ook moeten er duidelijke afspraken worden gemaakt hoe het ouderschap wordt ingevuld en hoe de alimentatie is geregeld. Als echtscheidingsadvocaat te Utrecht weet Mr. J. van Andel al deze kwesties, dankzij de jarenlange ervaring, in goede banen te leiden.

Erfrechtadvocaat

Ook bij de verdeling van een erfenis wordt nogal eens om juridisch advies gevraagd. Vooral als er grote meningsverschillen ontstaan of wanneer er onduidelijkheid is over de verdeling. Ook op dit rechtsgebied heeft Mr. J. van Andel alle expertise in huis.

Juridische begeleiding voor de ondernemer

Bij ondernemingsrecht en arbeidsrecht gaat het vaak om complexe zaken, door goede begeleiding en kundig advies van een advocaat kunnen ondernemers conflicten vaak in een vroegtijdig stadium oplossen. Waardoor een gang naar de rechter kan worden vermeden. Heeft u een juridische vraag? Maak dan een afspraak bij Van Andel Advocatenkantoor in Utrecht of Driebergen