Echtscheidingsadvocaat in Utrecht en omstreken

Voor veel mensen is een echtscheiding een stressvolle periode. Naast de emotionele stress komt u ook nog voor veel vragen te staan. Want wie mag er in het huis blijven wonen na de scheiding? Hoe wordt de omgang met de kinderen geregeld en welke financiële consequenties heeft de echtscheiding?Van Andel advocatenkantoor heeft meer dan een kwart eeuw ervaring met echtscheidingen en alimentatiezaken en is daarin ook gespecialiseerd. Uw belangen staan daarbij voorop. Het advocatenkantoor is gevestigd in Utrecht, maar ook in Driebergen. 
 

Service

Het is van belang om uw echtscheiding zo goed mogelijk te regelen en daar staat het kantoor ook voor. Onderdeel van de echtscheidingsprocedure zal zijn het verdelen van de huwelijksgoederengemeenschap en/of het afwikkelen van de huwelijkse voorwaarden en het zorgvuldig omgaan met mogelijke alimentatiekwesties. Daar komt veel bij kijken, of u nou een particulier in loondienst bent of een ondernemer.

 

Afspraak maken? 

Bent u op zoek naar een ervaren echtscheidingsadvocaat in Utrecht en omstreken? Dan bent u bij Van Andel advocatenkantoor aan het juiste adres. Dankzij de ruim 26 jaar ervaring wordt u deskundig bijgestaan, of het nou gaat om alimentatie, omgang of een ander onderdeel van het familierecht.

Maak dus gerust een afspraak of neem contact op wanneer u verdere vragen heeft.

 

De scheiding bolwerken met een echtscheidingsadvocaat

Het aanvragen van een echtscheiding is tegenwoordig vrij eenvoudig. Het zijn altijd de nevenverzoeken die voor de nodige problemen zorgen. Want wie mag er in de woning blijven wonen en wie moet welke alimentatie betalen? Kunt u van uw partner vragen om meer te gaan werken en wat gebeurt er met de kinderen? Welke omgangsvorm moet er komen en heeft u al nagedacht over een ouderschapsplan?

Ook vragen over de verdeling van de huwelijksgoederengemeenschap of de afwikkeling van huwelijkse voorwaarden legt u voor aan uw echtscheidingsadvocaat. Na ruim 20 jaar is elk dilemma wel een keer voorbijgekomen bij Van Andel Advocatenkantoor.

Maak een afspraak

Bel mij terug

Geen tijd om nu te bellen? Laat uw telefoonnummer achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw verzoek is verzonden!